INFORMATIONSSKRIVELSE

Regulering af MWh forbrug for 2022!

I disse dage udsendes der en vigtig informationsskrivelse til alle forbrugere vedr. regulering af MWh forbruget for 2022!


  • Hvis du er tilmeldt med email, vil du allerede nu have modtaget brevet i din mail boks. 
  • Hvis du ikke har registreret en email adresse hos os, vil du få den med posten i din brevkasse indenfor de næste 6-8 dage afhængig af PostNord. OBS! Det blev med de nye leveringsbestemmelser i august 2023 et krav, at man har en mail adresse registreret i vores kunderegister, medmindre man er fritaget for elektronisk post. Hvis du derfor hører til i denne gruppe, bedes du hurtigst muligt sørge for at få bragt forholdet i orden, så du fremadrettet kan modtage post via mail. Du kan registre din mail adresse via minForsyning eller ved at kontakte kontoret. 


Du kan læse en udgave af brevet her!


Vær opmærksom på:

  • Du kan ikke ringe til Varmeværket og få besked om, hvad din refundering/meropkrævning lyder på - du må afvente og se det på din rate opkrævning for rate 1 til februar i det nye år. Beløbene lægges ind elektronisk.
  • Din regulering er en samlet regulering for hele 2022, men den fordeles ud over de 6 rater i 2024 med 1/6 del pr. rate medmindre reguleringen er under 600 kr. Så sker hele reguleringen på rate 1.
  • Der laves regulering til nuværende forbrugere (pr. 1/1-24), hvis man har boet i vores forsyningsområde i 2022 og FORTSAT bor i vores forsyningsområde! Det betyder at, er man fraflyttet en adresse i vores område for at flytte et andet sted hen i vores forsyningsområde - så vil man få sin reguleringer lagt ind på den nye adresse. Hvis man er fraflyttet vores forsyningsområde for at flytte UD AF vores forsyningsområde, så får man IKKE en regulering! Man er ikke berettiget til at få reguleret tilbage, da man heller ikke er med til at indbetale underdæknignen igen løbende i de nye rateopkrævninger.
    Dette er i fuld overenstemmelse med Varmeforsyningslovens retningslinjer, VEJL. nr. 9297 af 01/06/2009 §3:

    "Varmeforsyningsloven bygger her på en fremadrettet regulering, der sikrer balance mellem tilbageførelser af over- og underdækninger.

    ........

    Det er uden betydning for indregning af over/underdækningen i de fremadrettede priser, at forbrugerne før og efter afviklingen ikke nødvendigvis er de samme. En fraflyttet forbruger vil således kunne undgå at deltage i afviklingen af en underdækning, der opstod, mens han var forbruger, ligesom han omvendt ikke vil få fordel af afviklingen af en overdækning, der er opsamlet, mens han var forbruger."

unsplash