minForsyning - din portal!

Vores online portal er din indgang til dine fakturaer, dine aflæsninger og din forbrugsstatistik. Her kan du se, hvad du har indbetalt, udskrive din årsopgørelse og generelt se, hvad vi har stående af kontakt oplysninger. 


Du kan tilmelde dig til Betalingsservice, melde flytning eller rette/indtaste email adresse og mobil telefonnummer, så vi altid kan få fat på dig. 


Er du ejer eller admininstrator af flere ejendomme, kan du tilknytte alle dine ejendomme til samme bruger. 


Vejledning i oprettelse / login

Oprettelsen af adgang til minForsyning og efterfølgende tilknytning af ejendom(me), er en proces der består af flere trin. Men bare rolig - når først du ER oprettet, skal du fremover bare huske den kode og e-mail du bruger, så gem den et sikkert sted!


Når du står i selve login billedet, kan du klikke på spørgsmålstegnet i øverset højre hjørne, så finder du en "kvik guide". Har du brug for en mere uddybende forklaring og vejledning, kan du åbne PDF vejledningen herunder. Så guides du igennem alle trin. 

Klik her for at gå til minForsyning

Det er helt gratis at benytte minForsyning - du skal blot oprette dig med det kundenummer og aktiveringsnummer der står på enten din faktura eller din BS udskrift.

Vigtig info - for dig der allerede er blevet oprettet (efter 1. januar 2022)

Pr. 19-06-22 har vores udbyder opdateret MIN FORSYNING. Det betyder at du skal angive en ny kode - IGEN!


På grund af øget krav om sikkerhed, så SKAL koden nu overholde en del flere regler end tidligere. Det betyder, at du ved login vil blive mødt med beskeden om at skifte kode. Beskeden kommer så snart du har tastet din email adresse og din kode. 


Bemærk at der KUN er tale om, at du skal skifet din kode! Dvs. du skal ikke bruge hverken aktiveringskode, link eller kundenummer til dette!