LUK FOR VARMEN

15. maj er national "Sommerlukdag"

 

Det tager fem minutter at lukke for sommerventilen på dit varmeanlæg og det eneste sted, du vil kunne mærke forskellen, er på din pengepung og den grønne samvittighed.

Om sommeren gør solen det meste af varmearbejdet for os. Alligevel kører anlægget hos halvdelen af de danske fjernvarmemodtagere for fuldt blus hele sommeren igennem, og det belaster både varmeregningen og miljøet helt unødvendigt.

Derfor er en række forsyningsselskaber, kommuner og miljøorganisationer gået sammen om at sprede budskabet: Lad os åbne for sommeren ved at få forbrugerne til at sommerlukke for fjernvarmen.

Der er gevinst hver gang!

Når du ikke synes, du længere har brug for varmen fra radiatorerne, lukker du for sommerventilen på anlægget og slukker for cirkulationspumpen til radiatorerne.

Hvis en parcelhusfamilie sommerlukker for deres fjernvarmeanlæg, kan de spare op til 5 % på varmeregningen. For boligforeningerne er der også penge at hente ved at dreje på ventilen.

Samtidig med, at der er råd til flere is i sommervarmen, sparer vi desuden miljøet for en unødvendig belastning, når varmen ikke suser gennem systemet uden at gøre gavn. Faktisk kan en parcelhusfamilie reducere deres CO2-udledning med 100 kg, hvis de sommerlukker.

Du kan læse mere om Sommerluk-kampagnen på www.sommerluk.dk. Se også filmene Sommerluk & Spar på budgettet.

Nykøbing Sj. Varmeværk støtter op om det gode initiativ og vil derfor opfordre vores forbrugere til at sommerlukke deres anlæg, hvis og når det er muligt!

 


Nykøbing S Varmeværk

Nykøbing Sj Varmeværk

Billesvej 8-10,

4500 Nykøing Sj

Tlf. 59911885

info@nsfv.dk

CVR: 46917928

EAN: 5790002586354

Bank: 4343-3565168444

Der tages forbehold for tastefejl/prisreguleringer der endnu ikke er opdateret m.m.