ENERGIBESPARELSER

Varmeværket køber ikke længere energibesparelser!

Pr. 1/1-2015 stoppede Nykøbing Sj. Varmeværk med at købe energibesparelser af aktører og private.


Vi har pga. det store arbejde og de konstante ændringer i bekendtgørelser og sparekrav valgt at lægge opgaven over i en "fælles indkøbscentral" - Danske Fjernvarmes Handelsselskab (DFH).


Hvorfor?

Det er en tung arbejdsproces at arbejde med energibesparelser, en arbejdsproces som besværgerliggøres af 1.-3. årige ændringer i bekendtgørelser og standardværdier og et øget krav om flere og flere besparelser. Det kræver meget tid - tid som vi mener er bedre brugt andet steds.

Hvad gør man så med sine besparelser?

At Nykøbing Sj. Varmeværk ikke længere køber dine energibesparelser betyder ikke, at du ikke kan sælge dem. Du skal dog ud og finde en ny samarbejdspartner.


Herunder har vi indlagt links til henholdsvis virksomheder og private. HUSK dog på, at du skal have indgået din aftale med den nye samarbejdspartner INDEN du bestiller eller påbegynder opgaven!


Bemærk dog at ordnignen stopper i 2021. DFH tager ikke opgaver ind efter 1/6-2020!


Du kan nemt og hurtigt beregne og søge tilskud hos DFH, hvis du skal energirenovere. DFH giver tilskud til efterisolering af vægge, tag og rør, udskiftning af varmtvandsbeholder, konvertering til fjernvarme og mange andre ting. De giver tilskuddet uanset om du gør det selv eller får hjælp fra en håndværker. Læs mere her. 


Ønsker du at formidle tilskud til dine forbrugere? DFH indgår gerne en aftale med dig om, at du beregner og indberetter tilskuddet på vegne af dine kunder. Det er kunden, der får tilskuddet, men det tager ikke lang tid for dig at formidle det, og det kan være grunden til at du får entreprisen, for det er god kundeservice. Læs mere her. 

Nykøbing S Varmeværk

Nykøbing Sj Varmeværk

Billesvej 8-10,

4500 Nykøing Sj

Tlf. 59911885

info@nsfv.dk

CVR: 46917928

EAN: 5790002586354

Bank: 4343-3565168444

Der tages forbehold for tastefejl/prisreguleringer der endnu ikke er opdateret m.m.