Projekt Askehaven m.fl.

Askehaven, Slyngrosevej, en del af Rosendalen og Ørnevej får nu tilbudt fjernvarme!


23/9-2020:

Der foreligge nu en godkendelse fra Miljø- og Klimaudvalget. Alle tilmeldte er derfor inviteret til informationsmøde Onsdag den 29/9-20 kl. 19.00 - 21.00. Tilmelding til mødet er nødvendigt pga. Covid-19 restriktioner. Alle har fået invitation både i postkassen og på mail.


2/7-2020: 

Sagen er sendt til kommunal godkendelse men afventer stadig både høringsproces og politikernes beslutning. Så lige pt ser det ikke ud til at vi kommer til at gå i gang før omkring uge 32 og frem.


Vi har opdelt området i tre etaper – etape 1 er Æblehaven, etape 2 er selve hovedledningen og etape 3 er stikkene til jer. Tilslutningen af stikkene vil starte fra Æblehaven og ned mod Østerlyngvej – altså ”bagfra” – men da der kan være forskellige udfordringer undervejs, kan det sagtens være de bliver taget lidt mere ”springende”.


Den umiddelbare plan er at vi starter etape 1 i uge 32, etape 2 i uge 36 og etape 3 i uge 41…. men det er alt sammen med forbeholde for både den kommunale beslutningsproces , vejret og alt andet uforudset, der kan komme i vejen 😊 


  • Inden vi kommer og laver stikkene er der et par ting, vi skal have på plads – vi skal have lavet et etableringsbesøg hos hver af jer. Dvs. der kommer en mand og ser , hvor I skal have unitten placeret, laver nogle tegninger over hvor stikket skal graves og nogle notater om, hvad der evt. kan være af specielle ting omkring lige jeres installation. I vil blive kontakt omkring en besøgsdato, når vi kommer lidt tættere på.
  • For dem af jer, der ønsker at vi skal stå for nedtagelse af jeres eksisterende anlæg samt tilslutningen af unitten til jeres interne system, skal der laves en tillægsaftale, da det jo er en betalingsopgave. Det koster 12.500 kr hvis vi skal lave de to opgaver. Man kan IKKE dele det op og bede os lave den ene men ikke den anden – så skal man selv stå for det hele. Hvis I ønsker at vi skal stå for de opgaver, så bedes I sende kontakte os på mail inden 1/8-2020 - så sender vi en aftale til underskrift. Hører vi ikke fra jer vedr. dette, formoder vi, at I selv sørger for at de to ting er på plads, inden unitten skal sættes op.

Info materiale


Vores info materiale indeholder udover en beskerivelse af projektet også en eksempel samling på omkostningerne ved fjernvarme tilslutningen.

Møde tilmelding


Tilmelding til informationsaften - husk at angive hvormange I kommer.


ONSDAG 29/9-20 kl. 19-21 på Getsøvej 16, 4500 Nykøbing Sj. 


Der tages hensyn til de nødvendige COVID-19 anbefalinger / restriktioner.


Når/hvis projektet går igang

Når entreprenøren nærmere sig DIN grund, vil du blive yderligere informeret om, hvornår der graves specifikt hos DIG!

For yderligere oplysninger kan du kontakte entrepriseleder Rene Moss på tlf. 23401807.  


Du kan her downloade et regneark, hvor du kan indtaste dine egne værdier og få en beregning af, hvad fjernvarme ca. vil koste dig.  Bemærk det er kun en ca. beregning og Varmeværket er på ingen måde ansvarlig for dine indtastninger. Der tages forbehold for fejl og prisændringer. Nykøbing S Varmeværk

Nykøbing Sj Varmeværk

Billesvej 8-10,

4500 Nykøing Sj

Tlf. 59911885

info@nsfv.dk

CVR: 46917928

EAN: 5790002586354

Bank: 4343-3565168444

Der tages forbehold for tastefejl/prisreguleringer der endnu ikke er opdateret m.m.