Tilslutning til fjernvarme

Skal du have skiftet varmeinstallation eller bygge nyt hus?

Hvis du står overfor at skulle bygge ny bolig eller skal udskifte din eksisterende varmeinstallation, skulle du overveje om ikke fjernvarme kunne være en god ide!

Med fjernvarme får du mange fordele. Udover en økonomisk fordelagtig opvarmningsform sammenlignet med f.eks. olie, så er fjernvarme forbundet med en stor bekvemmelighed, høj leveringssikkerhed og en opvarmning med et miljøvenligt fokus. 
Desuden vil du med fjernvarme i Nykøbing Sj. opleve en minimal vedligeholdelse på din varmeinstallation, da vi leverer og servicerer din unit. 
Det du "får med i prisen"* ved underskrivning af en tilslutningskontrakt er:
  • Stikledningen graves ned og der reetableres
  • Tilslutningen
  • Skab til indføring
  • Unit & Måler
*Det er obligatorisk at vi står for gravearbejdet, at få opsat et skab til indføring og at få opsat en af vores lejede units & måler - hele installationen fra tilkoblingen på hovedledningen til og med unitten, er varmeværkets ejendom. Tilgengæld servicerer og reparerer vi den også. Grine 
Så ligger din bolig i vores forsyningsområde, så kontakt os for nærmere informationer om, hvordan DU får fjernvarme på din ejendom.
 

Få meget mere info omkring fjernvarmen ved at læse disse dokumenter:

Skal DU have fjernvarme? - informationer om fjernvarme
FAQ omkring fjernvarme i Nykøbing Sj - de mest presserende spørgsmål/svar
Indbygningsskab - Indmuring/dimensioner & foto kan bestilles i farverne: Galv. /Hvid/Grøn/Grå
Udvendigtskab - dimensioner & foto kan bestilles i farverne: Galv. /Hvid/Grøn/Grå 
Nykøbing Sj. Varmeværk ☻ Billesvej 8-10 - 4500 Nyk. Sj. ☻ CVR 46917928 ☻ Tlf: 59911885 ☻ info@nsfv.dk ☻ Bank: 4343-3565168444 ☻ EAN: 5790002586354