SMS Tjeneste

Varmeværket har indgået samarbejde med selskabet Blue Idea om en SMS tjeneste til varsling af f.eks. måleraflæsninger, ledningsarbejde, nedbrud, generalforsamling, osv.
Vi sender SMS'er ud til alle mobilnumre tilknyttet en adresse i vores forsyningsområde, medmindre du har hemmeligt nummer!
SMS'er der udsendes fra varmeværket vil have navnet NSFV og du kan ikke besvare SMS'en!

Hvordan bliver jeg tilmeldt?
Alle hustande i vores forsyningsområde er automatisk tilmeldt med de mobilnumre, der er tilknyttet adressen. Det betyder at en "varsling" bliver udsendt til alle på den berørte adresse medmindre nummeret er registreret som hemmeligt. Det er firmaet Blue Idea der laver koblingen mellem forsyningsadressen og mobilnumrene, så varmeværket har ikke nødvendigvis alle numre i vores interne afregningssystem!

Hvordan bliver jeg afmeldt?
Hvis et eller flere af mobilnumrene tilknyttet adressen IKKE skal have SMS'erne, skal du afmelde nummeret. Det kunne f.eks. være i det tilfælde at der er 4-5 numre tilknyttet hustanden, men de tre af dem er børnene, som ikke nødvendigvis har brug for vores info. Så kan du afmelde deres numre her på siden.

Hvorfor får jeg ikke en SMS?
Opslaget på telefonnumre sker udfra adressen i vores forsyningsområde og alle telefonskaberne i Danmark. Hvis du ikke får en SMS fra os, kan det derfor skyldes en af følgende årsager:
  • nummeret er afmeldt i vores system
  • du har hemmeligt nummer
  • du har taletidskort
  • du ejer en ejendom i området, men bor udenfor området*
*Hvis du er ejer af en udlejningsejendom, tom ejendom, ferie bolig eller lign. beliggende i vores forsyningsområde, men du ikke selv bor her, kan du alligevel godt modtaget vores SMS'er.
Hvis du af en af ovenstående årsager ikke modtager vores SMS'er, men godt vil have dem, kan du selv tilmelde dit nummer her på siden.

Nykøbing Sj. Varmeværk ☻ Billesvej 8-10 - 4500 Nyk. Sj. ☻ CVR 46917928 ☻ Tlf: 59911885 ☻ info@nsfv.dk ☻ Bank: 4343-3565168444 ☻ EAN: 5790002586354