Varmens Dag

På Varmens Dag åbner fjernvarmeværker og varmeforsyningsselskaber over hele landet dørene op for den lokale befolkning. Her er alle velkomne til at komme og se, hvor varmen kommer fra, hvorledes den produceres, og få tips og tricks til at spare på varmeregningen. 
63% af alle danske boliger opvarmes med fjernvarme, fordi det er den mest fornuftige måde at levere varme i bysamfund. Det er ikke kun varmt vand i rør, men en moderne og højteknologisk opfindelse, der gavner både klima, miljø, samfundsøkonomi og forbrugernes pengepung.
De år hvor vi vælger at være med i arrangementet arrangerer rundture på værket, små konkurrencer og har som oftest et tema for dagen. Vi har bl.a. afholdt en mini energimesse med Nykøbing Sj. håndværker forening, en tema dag med Odsherreds Erhversforening med fokus på Energitjek Odsherred og meget mere.
Her kan du finde informationer, billeder og meget mere spændende om de arrangementer vi har afholdt indtil nu. Du kan læse mere om det lansdækkende arrangement på www.varmens-dag.dk.
Lige pt. har vi valgt ikke at være med i Varmens Dag, men at fokusere på en sommer aktivitet istedet for. Du kan se datoer for kommende arrangementer her
 
 
Nykøbing Sj. Varmeværk ☻ Billesvej 8-10 - 4500 Nyk. Sj. ☻ CVR 46917928 ☻ Tlf: 59911885 ☻ info@nsfv.dk ☻ Bank: 4343-3565168444 ☻ EAN: 5790002586354