Projekt Mosbyvej

Så er det ved at være sidste chance for at returnere kontrakter.... Smil

Da vi skal igang med etableringsbesøg hos alle der har underskrevet kontrakterne, skal vi bede de sidste der ikke har returneret endnu, om at sørge for at vi har jeres kontrakter senest Onsdag den 14/8-19.
Husk også at returnere det ekstra bilag vedr. tidligere varmeforbrug og isoleringsstand på jeres ejendom. Disse oplysninger skal hjælpe os med at fastsætte jeres forventede varmeforbrug så korrekt som muligt.
Alle dokumenter kan afleveres i vores postkasse på Billesvej! 
INVITATION TIL ALLE MED UNDERSKREVNE KONTRAKTER 
Vi vil gerne have lov til at invitere jer til en informationsaften om etableringsfasen på Mosbyvej.
Her vil vi informere om, hvad kommer der til at ske i den næste tid. Hvor graver vi og hvornår, hvad skal I have klart – og hvornår, osv.
Da vi skal i gang med etableringsbesøg hos jer ugen efter, vil vi på dette møde også påbegynde bookning af besøg hos dem, der møder op. (Dem der ikke kan denne aften, vil efterfølgende få en mail med tildelt tid.)
Info-mødet foregår TIRSDAG d. 20/8-19 KL. 19.00 – 21.00 (ca), hvor vi serverer kaffe / kage på Getsøvej 16, 4500 Nykøbing Sj. (Solvarmen).
Alle har fået invitation på mail i dag 14/8-19! Sidste tilmelding er Mandag d. 19/8-19 kl. 15.00!
Vi vil meget gerne bede om en tilbagemelding på om I kommer og hvor mange der kommer fra jeres husstand.
(Husk at skrive Mosbyvej/Egebjerg adressen, da denne mail er sendt ud til alle, der skal have fjernvarme, på én gang)
----------------------------------------------------------------------------------
Du kan her downloade et regneark, hvor du kan indtaste dine egne værdier og få en beregning af, hvad fjernvarme ca. vil koste dig.  Bemærk det er kun en ca. beregning og Varmeværket er på ingen måde ansvarlig for dine indtastninger. Der tages forbehold for fejl og prisændringer. (Bemærk at der var en slå fejl i det første ark der blev lagt ud - så har du hentet arket ned før 26/2-19, skal du hente et nyt nu!)
Bemærk projekt beskrivelse er redigeret 22-02-19, da der var en fejl i beregningen af abonnement. Beløbet skulle være mindre end først angivet - dvs. besparelsen bliver større. 
 
 
 
Nykøbing Sj. Varmeværk, Billesvej 8-10, 4500 Nyk. Sj. CVR 46917928. Tlf: 59911885 Mail: info@nsfv.dk Bank: 4343-3565168444