Projekt Mosbyvej

Så er kontrakterne sendt ud  Smil

Så er kontrakterne sendt ud til alle der har tilkendegivet interesse for etablering af fjernvarme . Sammen med kontrakterne ligger kopi af vores vedtægter og leveringsbestemmelser til gennemlæsning og underskrift.
I brevet med kontrakten vil der ligge et ekstra bilag vedr. tidligere varmeforbrug og isoleringsstand på jeres ejendom. Dette dokument bedes I udfylde så godt som muligt og returnere det sammen med den underskrevne kontrakt. Disse oplysninger skal hjælpe os med at fastsætte jeres forventede varmeforbrug så korrekt som muligt.
Når kontrakten er kommet retur i underskrevet stand, vil I blive kontaktet vedr. en besøgsdato, så vi kan få lavet de indledende forundersøgelser.
Alle dokumenter kan afleveres i vores postkasse på Billesvej. De kan også scannes ind og sendes på mail til info@nsfv.dk men det skal være i underskrevet stand.
----------------------------------------------------------------------------------
Du kan her downloade et regneark, hvor du kan indtaste dine egne værdier og få en beregning af, hvad fjernvarme ca. vil koste dig.  Bemærk det er kun en ca. beregning og Varmeværket er på ingen måde ansvarlig for dine indtastninger. Der tages forbehold for fejl og prisændringer. (Bemærk at der var en slå fejl i det første ark der blev lagt ud - så har du hentet arket ned før 26/2-19, skal du hente et nyt nu!)
Bemærk projekt beskrivelse er redigeret 22-02-19, da der var en fejl i beregningen af abonnement. Beløbet skulle være mindre end først angivet - dvs. besparelsen bliver større. 
 
 
 
Nykøbing Sj. Varmeværk, Billesvej 8-10, 4500 Nyk. Sj. CVR 46917928. Tlf: 59911885 Mail: info@nsfv.dk Bank: 4343-3565168444